Un bărbat ar fi fost bătut crunt în sediul Poliției Municipiului Carei. Este vorba despre Mircea Ardelean, un bărbat de 54 de ani, din satul Ghilvaci, informează PresaSM. Totul s-a datorat faptului că bărbatul ar fi glumit cu o polițistă blondă, căreia i-a spus că seamănă cu Elena Udrea. Cazul a fost preluat de către presa națională.

bataie

Totul ar fi început în seara zilei de joi, atunci când Mircea Ardelean a fost prins băut și fără dreptul de a conduce la volan, între localitățile Ghilvaci și Moftin. Polițiștii l-au dus la Spitalul Municipal Carei pentru a i se recolta sânge în vederea stabilirii acoolemiei. De aici a fost dus la sediul Poliției Carei, unde în prezența a patru polițiști, respectiv trei bărbați și o femeie, ”șoferului” i s-au luat declarații, scrie PresaSM.
Alexandru Ardelean a mai povestit pentru PresaSM.ro că fratele său ar fi început să facă glume cu polițista, pe care ar fi asociat-o cu Elena Udrea, din cauza părului blond. Unele ușor deplasate. Unul dintre polițiști l-ar fi înjurat de mamă, iar cum mama acestuia a decedat, ”șoferul” s-a enervat și mai tare și și-a ieșit din minți. Unul dintre polițiști l-ar fi lovit destul de dur la nivelul abdomenului pentru a-l ”potoli”. Potrivit cotidianului Informația Zilei, polițista blondă s-ar fi năpustit asupra șoferului și l-a lovit cu picioarele până când acesta a căzut inconștient, fără ca ceilalți trei purtători de uniformă să intervină.
Victima a ajuns din cauza loviturii la Spitalul Carei, de unde a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare cu vezica urinară spartă, intrând de urgență în operație.
IPJ Satu Mare a demarat o anchetă în acest caz, anunță portalul PresaSM.