ZICI 2017 la Biblioteca Municipală Carei

Biblioteca Municipală Carei a sărbătorit azi, în 16 februarie 2017, Ziua Mondială a Cititului Împreună. Evenimentul a avut loc în parteneriat cu Grupul „Citim Împreună România”, sub genericul „ZICI 2017″.

 

În cadrul evenimentului au avut loc două activități în locații diferite. Astfel, la GPP Nr. 3 Carei, grupa „Aricilor Isteți”, îndrumați de doamnele educatoare Monica Robotin și Eugenia Beretean, și-au lansat cartea de povești pe care au scris-o cu ajutorul fraților, părinților sau bunicilor, care au fost alături de ei și astăzi și le-au citit în cadru festiv.
Tot în cadrul evenimentului dedicat #ZICI2017 a avut loc la secția de copii a Bibliotecii Municipale Carei un maraton al lecturii împreună la care au participat cls. preg. A, însoțiți de doamna înv. Lorena Huțan, cls.a II-a A, alături de d-na inv. Elena Sfâra, csl. a IV-a B, d-nele învățătoare Orbán Boglárka și Kolbászer Elisabeta, și cls. a II-a E, d-na înv. Engi Erzsébet. S-au citit povești în limbile română, maghiară și germană.


Lasă un răspuns