Două femei din Baia Mare, bănuite de comiterea unor furturi din locuințe pe raza orașului Negrești Oaș, au fost reţinute ieri pentru 24 de ore de către poliţiştii negreșteni, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

furt-bani

La data de 09 februarie 2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, au identificat două femei, de 38 și 39 de ani, din  Baia Mare, județul Maramureș, bănuite de comiterea unui furt din locuință.
Din cercetări a reieșit că, în ziua de 09.02.2017, cele două femei, ar fi pătruns într-un imobil din localitate, de unde, profitând de ușa închisă dar neasigurată, au sustras banii aflați în buzunarul unei haine, fiind surprinse pe proprietar în momentul în care părăseau curtea imobilului.
În urma administrării probatoriului, cele în cauză, au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentate magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.
De la acestea a fost recuperată suma sustrasă, respectiv 2200 euro iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.