Sportivii Clubului Sakura Carei au participat sâmbătă, 21 ianuarie 2017, la prima competiție din acest an, 10th Memorial of Michael Bozogan, organizată în Kosice, Slovacia. La acest concurs au participat 500 de sportivi de la 48 de cluburi din țări precum Slovacia, Ucraina, Belarus, Polonia, Cehia, Ungaria, Croația şi România.

sakura
A fost o competiție de nivel înalt şi, din păcate, de această dată sportivii de la Sakura Carei nu au reușit să cucerească podiumul. Knecht Patrik, Molnar Patric, Csizmár Nándor, Márkus Csongor, Simonka Rájmond au luptat la kumite, Knecht Patrik şi Molnar Patric, deşi sunt la vârsta de minicadeţi (12-13ani), au participat şi la kata cadeţi între sportivi de 14-15 ani.
„Noi, antrenorii de la C. S. Sakura Carei, Ghiţă Dărăban şi Engber Ingrid, considerăm că participarea la acest concurs i-a îmbogățit pe sportivii noştri cu experienţe valoroase şi le-a dat un impuls nou în pregătirea pentru Campionatul Național SKDUN, care va avea loc în 4-5 martie, în București. Până atunci, mai mulţi sportivi ai C.S. Sakura Carei vor participa la un stagiu de pregătire organizat la Băile Felix, unde antrenamentele de kata vor fi conduse de Shihan Livius Bunda, iar antrenamentele de kumite vor fi ţinute de Shihan Junior Lefevre”, se arată într-un comunicat de presă al clubului Sakura Carei, transmis portalului Opinie de Carei.