Acțiune în trafic: 14 vitezomani trași pe dreapta

În cursul zilei de ieri, 17 ianuarie 2017, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

radar
Au fost aplicate 126 sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.500 lei. Dintre acestea, 14 sancțiuni au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 5 permise de conducere: 1 pentru depășirea limitei legale de viteză și 4 pentru depășiri neregulamentare.
În cursul zilei de ieri, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile unui bărbat de 28 de ani din Dej. Acesta a fost surprins de aparatul radar al Serviciului Rutier Satu Mare, circulând pe raza localității Livada cu o viteză de 107km/h. Pe lângă măsura complementară, cel de la volan a fost sancționat și cu 9 puncte amendă, în valoare de 1125 lei.


Lasă un răspuns