Bartincki Attila de la CS Karate Do B.F.K.S. Carei va participa la Campionatul European de Karate, organizat de Federația Europeană EKF (European Karate Federation) în Sofia, în perioada 17-19 februarie 2017, pentru CADEȚI, JUNIORI și TINERET U21. Karatele va fi prezent la Olimpiada din Tokyo 2020, cel mai probabil după regulamentul WKF.


Bartincki Attila a intrat prima dată în dojo, sala de antrenament, la vârsta fragedă de aproape șase anișori, sub îndrumarea instructorilor Pașca Dorel și dr. Fazekas Gheorghe Zoltan.
În anul 2004 a întrat în viața lui Sensei Dărăban Gheorghe, care s-a alăturat echipei de instructori careieni, instructor care i-a îndrumat pașii spre a deveni campion.
Actualmente este student anul întâi la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, pașii în karate fiindu-i îndrumați de Shihan Mirio Maninni din Italia, Shihan Livius Bunda din Serbia, precum și de CS Karate Do B.F.K.S.
Datorită rezultatelor, a tenacității, perseverenței și pregătirii profesionale, karateka Bartincki Attila a fost desemnat de către Federația Română de Karate să reprezinte România, la unul dintre cele mai importante competiții și anume Campionatul European de Karate, la proba de Kata masculin U21, tineret.
Acest pas este unul foarte important în vederea calificării la Olimpiada din Tokyo 2020.
Conform punctajului Direcției Județene de Sport și Tineret al județului Satu Mare, Bartincki Attila a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, iar în anul 2016 sa clasat pe locul doi, punctele fiind omologate de Ministerul Tineretului și Sportului.
”CS Karate Do B.F.K.S. le mulțumește tuturor și pe această cale pentru aportul adus în realizarea caracterului sportivului Bartincki Attila și are speranța să fie ajutat în continuare, pentru ca să devină Campion Olimpic. Motoul clubului de karate careian: ”Mai bine două ore de sport pe zi, decât două ore în fața calculatorului”. Cine dorește să se antreneze sub îndrumarea instructorului dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, 4 Dan, de la CS Karate Do B.F.K.S., o poate face în sala de sport al Centrului Social din Carei”, se arată în comunicatul de presă transmis portalului Opinie de Carei.