La data de 13.01.2017, în jurul orei 08.50, un apel telefonic la SNUAU 112 sesiza poliția despre faptul că pe partea dreaptă a drumului Satu Mare – Lazuri se află cadavrul unui bărbat, posibil victima unui accident rutier, se arată în buletinul de presă al IPJ Satu Mare.

cadavru
Medicii legisti transporta cadavrul unui barbat de varsta mijlocie gasit mort intr-un canal din centrul municipiului Deva, joi, 15 februarie 2007. Din primele cercetari, politia spune ca este vorba de un boschetar care era bolnav. DORU NICA / MEDIAFAX FOTO

Echipele mixte de cercetare constituite au demarat operativ cercetările, astfel că în scurt timp, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare l-au identificat pe cel bănuit de comiterea accidentului, ca fiind un tânăr de 19 ani din Lazuri.
Din cercetări a rezultat că tânărul, în seara zilei de 12.01.2017, în jurul orei 21.15, ar fi accidentat un bărbat care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, după care a părăsit locul faptei.
Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 56 de ani din Lazuri și se deplasa pe partea carosabilă fără a avea elemente reflectorizante pe îmbrăcăminte.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.