Polițiștii rutieri careieni au intervenit în data de 07.01.2017, în jurul orei 13.00, pentru soluționarea unui eveniment pe strada Mihai Viteazu din municipiu, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

ambulanta-accident
La fața locului s-a stabilit faptul că un conducător auto, de 60 ani, din comuna Santău, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe strada Mihai Viteazu, a efectuat viraj la stânga cu intenția de a intra în parcarea unui supermarket, fără a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din sens opus, fiind astfel lovit din lateral de un alt autoturism, condus de un bărbat, de 59 de ani, din Viile Satu Mare.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 33 de ani și a unei minore de 13 ani, ambele pasagere în autoturismul care, din primele cercetări, s-a constatat că ar fi circulat regulamentar.
Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.