Din păcate, deţinătoarea trofeului, echipa IPSE şi-a anunţat retragerea din aceasta ediţie a Cupei Futsal Carei, dar azi s-a făcut şi finalizarea organizării referitor la echipe. Ieri şi azi s-au mai înscris la turneu următoarele echipe: 1. Dinamoviştii (Carei), 2. Select (Satu Mare), 3. Mon Caprice (Baia Mare), 4. Imperial Wet (Miercurea Ciuc), echipă care evoluează în liga secundă de Futsal, anunţă organizatorii.

futsal

„Aşadar avem cele 16 echipe şi vă aşteptăm cu drag în zilele de 7 şi 8 ianuarie 2017, sâmbătă şi duminică, începând de la ora 9.00, în sala de sport Iuliu Maniu din Carei pentru a viziona meciurile de calitate oferite de fotbalişti care evolueaza la ora actuală în ligiile superioare (Liga a 2-a şi Liga 1 de Futsal)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către organizatori portalului Opinie de Carei.
Echipele înscrise în competiţie sunt:
1. Vonal (Cristuru Secuiesc)
2. Bar Gaz (Campia Turzii)
3. DR Browns (Baia Mare)
4. FC Classico (Baia Mare)
5. Malaria (Oradea)
6. Power (Satu Mare)
7. Sentierii (Satu Mare)
8. Oaşu (Satu Mare)
9. Gladiatorii (Negresti Oas)
10. TSE Rent a Car (Satu Mare)
11. Prietenia Doba (Satu Mare)
12. Baratok (Sanislau)
13. Dinamoviştii (Carei)
14. Select (Satu Mare)
15. Mon Caprice (Baia Mare)
16. Imperial Wet (Miercurea Ciuc)
„Dorim să mulţumim sponsorilor noştri, cei fără de care nu am fi putut realiza acest turneu: ARDEALUL CAREI (Lupşica Diana), GOLD T FARM (Áron Hágó), STEIGER SRL, AGRO PATAKI SRL, ALCONOR COMPANY, TAPO CAREI şi, nu în ultimul rând, directorului Direcţiei de Cultură, Turism şi Sport, Bogdan Georgescu, precum şi Primăriei Municipiului Carei, prin domnul primar Eugen Kovacs, care ne-a fost alături, primind un sprijin total din partea dânsului”, se mai arată în comunicatul de presă transmis portalului Opinie de Carei.