Şoferi prinşi băuţi în trafic. Moş Crăciun le-a adus dosare penale în dar

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat circulând prin localitatea Babța, în data de 23.12.2016, la ora 22,30, un tânăr de 22 ani din Baia Mare, pe un motociclu neînamtriculat. Efectuând verificări suplimentare, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat penal în prezent pentru conducerea fără permis de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, cu o alcoolemie peste limita legală, informează IPJ Satu Mare.

etilotes1
În dimineața zilei de 23.12.2016, în jurul orei 05.30, polițiștii rutieri negreșteni au identificat în trafic pe strada Luna din localitate, un conducător auto în vârstă de 24 de ani, care se urcase la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. Fiind testat alcoolscop, aparatul etilotest a indicat pentru acesta o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal.
În data de 25.12.2016, în cadrul controalelor rutiere efectuate, polițiștii sătmăreni au depistat în trafic doi conducători auto care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool. Astfel, polițiștii Biroului Rutier au identificat la volanul unui autoturism care circula pe strada Martirilor Deportați din municipiu, un bărbat de 32 de ani din comuna Orașu Nou, care avea o concentraţie alcoolică de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Și patrula de siguranță publică din Satu Mare, formată dintr-un polițist și un jandarm, au depistat circulând cu autoturismul pe aleea Neajlov, un bărbat de 29 de ani, din Satu Mare, pentru care aparatul etilotest a indicat o valoare a concentrației alcoolice de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele situații s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.


Lasă un răspuns