Primăria Carei extinde programul de asfaltare a străzilor

Având în vedere economiile realizate în urma licitației pentru Marea Asfaltare, în valoare de 9,05 milioane lei, administrația locală pregătește o nouă licitație pentru extinderea asfaltărilor de străzi în municipiu, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

asfaltare
”Sperăm să nu avem contestații și să putem semna contractul de atribuire pentru Marea Asfaltare în data de 29 decembrie 2016. Din economiile rezultate vrem să extindem programul de asfaltare a străzilor. Vom pregăti studiile de fezabilitate necesare pentru a putea organiza cât mai repede noua licitație”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.
În noul pachet ce va fi scos la licitație vor fi cuprinse 21 de străzi cu asfalt vechi: Basarab, Bicaz, Cornului, Curuților, Cuza Vodă, Dacia, Davila, Dorului, Eliberării, Haiducilor, B.P. Hașdeu (1/2), Jaszi Oszkar, Karolyi Gaspar, Lacului, Mikes Kelemen, Nuferilor, Pârvan, Sinagogii, Tineretului, Trandafirilor și Vidu.
De asemenea, în pachet vor fi incluse și 20 de străzi de pământ: Bârsan, Cerbului, Câmpului, Densușeanu, Enescu, G. Galilei, Ghica, Grădinarilor, Iza, Lăutarilor, Livezilor, Makar Alajos, Morii, Odobescu, Privighetorii, Rebreanu, Romulus, S.O. Iosif, Trubadurilor și Văcărescu (1/2).
La aceste străzi se vor adăuga străzile de pe Valea Tireamului și Valea Ianculeștiului din zona de agrement Grădina Viilor.
Primăria Carei vrea să reabiliteze străzile 1 Decembrie 1918, Independenței, Mioriței și tronsonul din Drumul Național 19 care traversează municipiul, cuprins între intersecțiile cu străzile Agoston și Mioriței, prin intermediul unor proiecte cu finanțare europeană.

”Sunt convins că Marea Asfaltare va fi demarată în primăvară. Sper ca tot în cursul anului viitor să înceapă lucrările și la programul de extindere a asfaltării, pe care îl pregătim în prezent”, a declarat primarul Eugen Kovacs pentru portalul Opinie de Carei.


Lasă un răspuns