În data de 16.12.2016, în jurul orei 13.30, polițiștii rutieri negreșteni au intervenit la un eveniment rutier, produs în afara localității Racșa, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

ambulanta-accident
Sosiți la fața locului, polițiștii au concluzionat faptul că o femeie, de 32 ani, din Racșa, conducând un autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere, la intersecția Drumului Național 19 cu Drumul Comunal 82, a intrat în coliziune cu autoturism condus de un consătean de 64 ani. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 28 ani, din localitatea Orașu Nou.
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și rănirea gravă a conducătorului auto din Racșa.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.