Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, însoțit de soția sa, s-a prezentat la urne azi dimineață, la secția de votare amenajată în incinta Colegiul Tehnic Iuliu Maniu.

”Am votat pentru un Parlament funcțional, care sper că va adopta legi bune pentru noi”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Edilul șef a adresat un îndemn către careieni, cerându-le să se prezinte în număr cât mai mare la vot. ”Stimați careieni, la ultimele scrutine parlamentare, la nivelul municipiului nostru a existat un dezinteres accentuat, prezența la urne fiind sub media înregistrată pe țară. Înțeleg aversiunea dumneavoastră față de politică și față de politicieni, nici eu nu sunt mulțumit de activitatea parlamentară din ultimele două mandate, dar democrația parlamentară este totuși cel mai bun sistem existent în prezent. De aceea, vă rog să mergeți la vot și să vă exercitați dreptul constituțional. Haideți să ne mobilizăm la urne, să nu fim din nou pe ultimele locuri la nivel județean și național”, a adăugat primarul Eugen Kovacs.