Careianul Patrick R., în vârstă de 15 ani, a reclamat la 112 că, în cursul zilei de ieri, 10 decembrie 2016, în jurul orei 18.00, a fost agresat de un polițist. Minorul a depus plângere penală împotriva polițistului Alin C., pe care îl acuză că l-a agresat. Poliția Carei a deschis un dosar penal în acest caz.

patrick

Potrivit părinților minorului agresat, incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 18.00, la domiciliul polițistului. Patrick R. a avut o relație de prietenie cu fiica polițistului Alin C., care l-a chemat la ea acasă pentru a-i înapoia o căciulă. Problemele au început când polițistul a venit acasă de la țară și l-a găsit în casa sa pe fostul prieten al fiicei sale. Minorul Patrick R. le-a declarat polițiștilor că a fost lovit peste față de către colegul lor.
Polițiștii careieni au deschis un dosar penal pe numele agentului Alin C., urmând să stabilească cu exactitate cum s-au desfășurat incidentul reclamat de minor la 112. Părinții lui Patrick R. au declarat pentru Opinie de Carei că, în cursul zilei de luni, 12 decembrie 2016, minorul se va prezenta în fața medicului legist pentru a obține un certificat medico-legal care să ateste gravitatea loviturilor primite din partea polițistului.