Agenția Națională pentru Locuințe a comunicat Primăriei Carei că municipiul nostru a fost inclus în lista obiectivelor de investiții ale Agenției Naționale pentru Locuințe înaintată către Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE), cu un număr de 54 de unități locative, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

anl1
La nivel național, programul va fi finanțat printr-un credit acordat României de BDCE, în valoare de 175 milioane de euro. Viitorul bloc ANL din Carei va fi construit în cartierul Tineretului situat pe strada Tireamului. De fapt, va fi construit un nou bloc de două etaje, cu 54 de locuințe, în suprafață totală de 25.000 metri pătrați, se mai arată pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.
În timpul vizitei efectuate la Carei cu ocazia manifestărilor organizate de Ziua Armatei Române, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, a promis că ANL va finanţa anul viitor construcţia a încă 54 de locuinţe pentru tineri în municipiul nostru.