În urma unui control în trafic, polițiștii au descoperit 3.400 de țigarete, adică 170 de pachete, susceptibile a proveni din contrabadă, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Satu Mare. 

tigari
În noaptea de 28 spre 29 noiembrie 2016, în jurul orei 23.20 polițiștii Secției Rurale Satu Mare au oprit în trafic în localitatea Iojib, un autoturism condus de o femeie de 41 de ani, din Seini, județul Maramureș.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au decoperit 170 pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă, care au fost ridicate în vederea confiscării întrucât nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucraina.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.