Cupa României de Karate Interstiluri, organizată de Federația Română de Karate, afiliată la WORLD KARATE FEDERATION, a fost găzduită, vineri și sâmbătă, de Sala Polivalentă din Complexul Olimpic – Izvorani, unde peste 300 de sportivi de la 49 de cluburi au luptat pentru medalii. Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a fost reprezentat de Bartincki Attila, însoţit de vicepreşedintele clubului, Bartincki Lajos.

bartincki-attila
Sportivul careian a demonstrat încă o dată că merită pe deplin statutul de cel mai bun sportiv al județului la probele neolimpice, clasându-se pe locul secund, cucerind medalia de argint la proba de Kata individual masculin tineret U21, două medalii de bronz la probele de Kata individual seniori și la Kumite individual tineret U21 -60 kg, precum și un loc cinci la proba de kumite individual seniori -60 kg.
Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, sub directa îndrumare al lui Sensei dr.Fazekas Gheorghe Zoltan, 4 dan Karate, și Sensei Bács Csaba, 2 dan Karate, se țin în zilele de marți și joi, la Centrul Social (fosta cazarmă), de la ora 17.00, se arată în comunicatul de presă transmis portalului Opinie de Carei.