O tânără de 18 ani, împreună cu două minore, au prădat un pensionar careian

O tânără de 18 ani care este bănuită de comiterea mai multor furturi a fost identificată și reținută pentru 24 de ore de polițiștii careieni, informează IPJ Satu Mare. Magistraţii careieni au emis azi un mandat de arestare pe numele acesteia.

arestat
La data de 22 noiembrie a.c., polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Carei, în echipă mixtă cu lucrători jandarmi, au prins în flagrant o tânără de 18 ani din Tășnad care, împreună cu două minore de 12 și 13 ani din Pișcolt, ar fi pătruns prin escaladarea gardului, în locuința unui pensionar careian, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 400 lei.
Din cercetări a reieșit că tânăra reținută este bănuită de comiterea și a altor furturi, urmând să îi fie documentată întrega activitate infracțională.
În baza probatoriului administrat, față de tânăra de 18 ani s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore. Magistrații careieni au emis un mandat de arestare pe numele tinerei din Tăşnad. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate


Lasă un răspuns