Una dintre cele mai apreciate voci din jazz-ul din România va fi prezentă la Carei alături de muzicianul anului 2016 din Ungaria, duminică, într-un concert extraordinar de jazz, se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul Direcției de Cultură, Turism și Sport Carei, Bogdan Georgescu.

concert-luiza
Luiza Zan a cântat de-alungul carierei alături de muzicieni precum: Geri Allen, Bob Hurst, Eric Harland, Omar Hakim, Rick Condit –profesor și saxofonist din Statele Unite care a cântat cu Ella Fitzgerald big band, Mircea Tiberian, Romeo Cosma, Ion Baciu Jr., Armen Donelian, Jurgen Bothner, Arthur Balogh,Vlaicu Golcea, Vlad Popescu, Sorin Romanescu, Electric Brother, Dj Vasile, McNeeste State University Big Band din Louisianna, Petras Geniusas, Alex Harding, etc.
Sarik Peter este unul dintre cei mai renumiți pianiști de jazz din Ungaria, iar anul 2016 reprezintă pentru acesta un punct maxim în cariera de muzician, Asociația compozitorilor și instrumentiștilor din țara vecină acordându-i luna trecută titlul de ”muzicianul anului”.
Sarik Peter sosește la Carei alături de Trio-ul său și de renumitul chitarist Gyarfas Istvan, care are la activ numeroase concerte în Austria, Danemarca, Germania, Ungaria și România.
Concertul din data de 20 noiembrie 2016 de la Sala Teatrului din Carei este parte a turneului de promovare a albumului ”Heritage” care debutează în 19 noiembrie la Timișoara și se încheie pe 27 noiembrie la București.
Evenimentul începe la ora 19.00 iar prețul unui bilet este de 15 lei.