Consilierii locali careieni s-au reunit astăzi, 17 noiembrie 2016, în cadrul unei ședințe extraordinare, care a avut un singur punct pe ordinea de zi. Acesta se referea la înscrierea în evidențele de Carte Funciară a două construcții situate în fosta piață de animale din Carei. Ședința a decurs în mod operativ, proiectul fiind aprobat în unanimitate de consilierii prezenți, în mai puțin de două minute.

consiliu

Aprobarea acestui proiect este necesară pentru îndeplinirea condițiilor de eligibilitate a proiectului privind ammenajarea zonei de agrement Șomoș. Potrivit proiectului, în zona ”Șomoș”, plină în prezent de gunoaie, de stufăriş şi de buruieni, vor fi plantate pâlcuri de arbori iubitori de apă. Între aceste pâlcuri, pe zonele însămânţate cu iarbă, vor fi amenajate un teren de skateboard, locuri de joacă pentru copii, locuri de fitnes pentru adulţi şi mai multe locuri pentru picnic. Zona va fi împrejmuită cu un gard viu pentru a asigura izolarea sa fonică.
Trebuie remarcat faptul că în cadrul ședinței extraordinare de azi nu s-a vorbit deloc în șoaptă, fapt remarcat de președintele de ședință, consilierul local Ioan Oneț.