Un conducător auto implicat într-un eveniment rutier a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore. La data de 15.11.2016, la ora 17:45, pe DN 19, la înafara localităţii Petreşti, a avut loc un eveniment rutier, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

arestat1
Din cercetări a rezultat că un conducător auto de 48 ani, din localitatea Resighea, conducând autoturismul proprietate personală dinspre Carei spre Petrești, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere, fiind izbit de un alt autoturism care circula din sens opus.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a provocat accidentul. Niciunul din cei doi conducători auto nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, în schimb, cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 35 de ani din Satu Mare, nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.