Ca urmare a prezentării în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunere de luare a unor măsuri preventive, a celor doi tineri din Carei cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat, procurorul de caz a emis pe numele acestora ordonanțe de luare a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

retinut

Miercuri, polițiștii de investigații criminale careieni au identificat doi tineri, de 23, respectiv 20 de ani, ambii din Carei, pe care îi bănuiesc de comiterea mai multor furturi.
Din cercetări a reieșit că în data de 21.10.2016, cei doi ar fi sustras diverse bunuri dintr-un supermarket din municipiu, iar în noaptea de 02/03.11.2016 au pătruns prin efracție într-un chioșc alimentar amplasat în curtea unei școli, de unde au sustras bani.
În baza probatoriului administrat cu sprijinul specialiștilor criminaliști, tinerii în cauză a fost reţinuți pentru 24 de ore, fiind prezentați magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Cei doi hoţi au fost puşi sub control judiciar de către procurorul de caz.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.Mier