Neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile de drum, a fost cauza unui accident rutier produs ieri în localitatea Mădăras, informează Inspectoratul Poliției Județene (IPJ) Satu Mare. La data de 09.11.2016, la ora 03.37, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 19.

ambulanta-accident
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 31 de ani, din Ardud, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a direcției de mers.
În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, respectiv rănirea ușoară a unei femei de 29 ani, tot din Ardud, pasageră în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în cadrul dosarului penal constituit, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.