Până în cursul zilei de azi, 3 noiembrie 2016, 12 firme de construcții au consultat documentația licitației pentru Marea Asfaltare, postată în data de 19 octombrie 2016 pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), a declarat city managerul Beko Tamas. Valoarea estimată a lucrărilor în cadrul obiectivului de investiții ”Modernizare infrastructură urbană prin asfaltări de carosabil și trotuare” este de 17.974.229 lei, fără TVA, se arată într-un material postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

primarie

Interesul crescut al firmelor se datorează faptului că finanțarea investiției este certă, fiind asigurată din creditul bancar de 21,335 milioane lei, contractat în septembrie de către administrația locală careiană.
Data limită de depunere a ofertelor este 9 noiembrie 2016, ora 15.00. Criteriul de atribuire a lucrărilor îl va constitui prețul cel mai scăzut.
Lucrările au fost împărțite în patru loturi. Trei dintre aceste loturi privesc lucrări de asfaltare a drumurilor, iar al patrulea lucrări de îmbrăcare a trotuarelor. În cadrul acestei investiții, vor fi asfaltaţi 31,889 km de străzi şi 173.000 mp de trotuare din Carei și din satul aparținător Ianculești.