Permisul de conducere al unui tânăr de 21 de ani din Terebești, care a fost surprins de aparatele radar ale Serviciului Rutier circulând pe bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare cu o viteză de 135 km/h, a fost suspendat pentru 90 de zile. Pe lîngă măsura complementară, cel de la volan a fost sancționat și cu 9 puncte amendă, în valoare de 1125 lei, informează IPJ Satu Mare.

radar

Poliţiştii sătmăreni acționează frecvent în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie privind regimul de viteză pe drumurile publice, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră. O astfel de acţiune a fost organizată pe parcursul zilei de ieri, 27.10.a.c. de către polițiștii ruteri, în cadrul căreia au fost aplicate un număr total de 250 sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 66 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză.
Valoarea totală a amenzilor aplicate depășește 30 000 de lei.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză, consum de alcool la volan și neacordare de prioritate pietoni.