Ziua Armatei Române a fost sărbătorită cu mare fast la Şcoala Gimnazială „Vasile Lucaciu” Carei. Invitaţi de seamă au fost ofiţerii Batalionului 52 Geniu, locotenentul Junjan Viorela şi căpitanul Aştefănoaiei Ionuţ, care le-au relatat elevilor câteva aspecte legate de frumuseţile şi greutăţile vieţii de ostaş, respectul de sine, dragostea de ţară, despre misiunile la care participă armata română.


Elevii acestei şcoli au pregătit un moment festiv care a constat în recitarea de poezii de către elevele Robotin Andra, Maier Maia, Tămaş Lăcrămioara (clasa a VI-a A) şi Mocan Andreea (clasa a VIII-a A), prezentarea unor referate legate de semnificaţia zilei de 25 OCTOMBRIE, iar elevul Petcu Tudor (clasa a VI-a A) a prezentat un ppt cu imagini relevante despre activităţile pe care le desfăşoară armata română în ţară şi în străinătate.
Acest eveniment a fost organizat de prof. Mădăras Monica, Vereş Cătăşin, Mocan Nicoleta, Graz Gabriela, Mărcuş Johanna cu sprijinul d-nei director prof. Mocanu Alina.