PSD Satu Mare a depus listele de candidați pentru Parlament

PSD Satu Mare a depus joi, 27 octombrie 2016, la sediul Biroului Electoral Judeţean, lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, candidații fiind însoțiți de președintele organizației județene, Aurelia Fedorca, și de alți membri din conducerea formațiunii, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei.


PSD Satu Mare vine în fața sătmărenilor cu oameni noi și cu tineri, dar și cu lideri cu experienţă. Astfel, lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Ioana Bran, președinte al TSD Satu Mare și vicepreședinte al Organizației Județene. Pe locul 2 se află deputatul Octavian Petric, vicepreședinte al organizației județene.
La Senat, lista este deschisă de Gabriel Leș, secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale, un candidat cu o vastă experiență în administrație, iar pe locul 2 se află consilierul județean Gheorghe Marincaș.
Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat că PSD vizează la Satu Mare două mandate de deputat și un mandat de senator.


Lasă un răspuns