Polițiștii de investigații criminale din Tășnad, în colaborare cu cei de la Postul de poliție Săuca, au identificat principalul bănuit de furtul unei biciclete, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din localitatea Cean, informează IPJ Satu Mare.

hot bicicleta
Acesta, în ziua de 21.10.2016, ar fi pătruns în curtea unui localnic din Blaja, pe poarta închisă și neasigurată, de unde a sustras o bicicletă estimată la valoarea de 1.200 lei.
Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate iar față de bănuit a fost dispusă continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Și polițiștii din Ardud au identificat, în cursul zilei de ieri, 26 octombrie 2016, un bărbat de 43 de ani, din localitate, pe care îl bănuiesc de comiterea unui furt.
Cercetările au relevat faptul că în data de 25.10.2016, în jurul orei 18.00, cel în cauză, sub pretextul că oferă spre vânzare mere, ar fi pătruns în locuința unui vârstnic de 64 de ani din Ardud și profitând de neatenția acestuia, a sustras un portmoneu în care se aflau 500 lei și două carduri bancare.
Portmoneul și cardurile au fost recuperate, urmând ca cercetările să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului.