Explozia din această dimineață într-un imobil din Satu Mare a fost provocată cel mai probabil de o acumulare de gaze naturale, se arată în buletinul de presă al IPJ Satu Mare. Poliția Județeană Satu Mare a fost sesizată printr-un apel la 112 primit în jurul orei 08.00 a dimineții zilei de 20.10.a.c. despre faptul că într-un imobil situat pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare a avut loc o explozie.

accident
La fața locului s-a stabilit că explozia ar fi avut ca și cauză probabilă o acumulare de gaze naturale, locuința fiind încălzită cu două sobe de teracotă, racordate la instalația de gaz.
Explozia a avut ca și urmare rănirea proprietarei locuinței, o femeie de 81 de ani, care a suferit arsuri de gradul I și II pe suprafața corpului, fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Explozia a mai cauzat și distrugerea geamurilor imobilului în care s-a produs, dar și a altor două imobilele învecinate.
Pentru elucidarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a fost demarată o anchetă, în cadrul căreia se vor desfășura cercetările.