Careienii îşi pot procura vinuri de la calitate, la preţuri avantajoase. Crama Dobra Wine–Kallós şi-a deschis o unitate de prezentare pe strada Ignişului nr.15, în şirul de magazine lângă Penny Market. Clienţii pot să aleagă între cinci sortimente de vin vărsat (două albe, două roşii şi unul roze). De asemenea, pot opta şi pentru o gamă largă de vinuri de calitate îmbuteliate, câştigătoare de medalii la concursurile de specialitate.

Vinul de Dobra, un vin cunoscut și apreciat de mulți consumatori, pentru calitățile deosebite oferite de condițiile climatice și geografice ale zonei. Satul, este cunoscut pentru producția de struguri pe dealurile ce-l înconjoară, încă din anii 1500.
Aceasta tradiție a fost readusă la viata de Kallos Francisc și familia lui. În anul 2010, el a plantat pe dealurile Dobrei nu mai puțin de 150 hectare viță de vie, iar în 2012 și 2013, a mai crescut plantația cu încă 140 hectare, având în prezent 290 hectare plantație tânără. Dintre soiurile plantate pot fi amintite: fetească neagră, riesling italian, merlot, cabernet sauvignon, sauvignon blanc, pinot noir, cadarcă, mustoasă de Măderat, tămăioasă românească, muscat ottonel.
„În familia noastră, producerea strugurilor și al vinului este o tradiție de mai multe generații. Astfel, de copil am avut ocazia să muncesc în vie, alături de bunicii și părinții mei. Am ales numele cramei, Dobra Wine-Kallos, vrând astfel să subliniem, că vinul de Dobra nu are doar trecut, are și viitor”, povesteşte Kallos Francisc pe site-ul cramei Dobra Wine–Kallós.
„Pentru noi, cel mai important este calitatea strugurilor și a vinului obținut. Vrem ca toți cei care gusta vinurile noastre să poată confirma acest lucru. Filosofia noastră este cât se poate de simplă. Vrem să obținem vinuri de calitate în Dobra, conform tradiției, dar cu tehnologie modernă, pentru ca oriunde în lume, vinurile noastre să fie apreciate, iar noi să fim mândri de denumirea Dobra Wine-Kallos. Pentru asta, construim o echipă din oameni cu experiență și totodată cu gândire modernă, care să facă tot posibilul pentru a satisface pe deplin, fără compromisuri, gusturile clienților nostri”, se arată pe site-ul cramei Dobra Wine–Kallós.