Un accident rutier cu urmări grave a avut loc în data de luni, 10 octombrie 2016, în jurul orei 19.40, pe D N 19, între localitățile Doba și Decebal. Un șofer din Urziceni a încercat să evite un cal înhămat la o căruță, dar a accidentat mortal căruțașul, informează Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare.

pieton accidentat
Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru soluționarea accidentului produs pe fondul care șoferul unui autoturism, a încercat să evite un cal înhămat la o căruță aflată pe drumul național, dar a acroșat căruțașul, aflat în calitate de pieton pe partea carosabilă și care încerca să-și deblocheze atelajul prins sub glisiera metalică ce mărginește partea carosabilă.
Din cauza manevrei de evitare, șoferul de 47 de ani, din Urziceni, a ajuns cu mașina pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Doba.
Căruțașul, un bărbat de 47 de ani din Doba, a fost transportat de urgență la spital, unde, la scurt timp, din cauza traumatismelor suferite, a decedat.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat faptul că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.