La data de 10.10.2016, ora 06.30, pe bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare, un conducător auto de 65 ani din Satu Mare, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav o femeie de 56 ani, tot din Satu Mare, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, informează IPJ Satu Mare.

ambulanta-accident

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii

Tot în această dimineață, la ora 08.30, pe DN 19, în afara localității Negrești Oaș, o conducătoare auto de 52 ani din Negrești Oaș, conducând un autoturism proprietatea unei societăți private, pe fondul pătrunderii pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de o tânără, de 24 de ani, din Negrești Oaș.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a tinerei și rănirea ușoară a conducătoarei auto care a provocat evenimentul rutier.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În ambele situații cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentelor.