Joi, 6 octombrie 2016, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei a avut loc concertul tânărului muzician maghiar Petruska András, în cadrul turneului de promovare a albumului „Kapunyitó”, informează Direcţia de Cultură şi Turism Carei.


Unul dintre cei mai apreciaţi tineri muzicieni din Ungaria, cu un stil aparte, apropiat de public şi cu o virtuozitate muzicală ieșită din comun, Petruska András a oferit un spectacol de neuitat la Carei, susținând un concert de aproape două ore, timp în care a cântat melodii de pe cel mai recent album al său „Kapunyitó, dar și piese mai vechi.
Energia din timpul spectacolului şi îmbinarea perfectă a stilului de chitară „finger-style” cu modul unic de interpretare al violonistului Temesvári Bence, care l-a acompaniat pe András, au reprezentat ingredientele show-ului de calitate oferit de cei doi artiști.
Publicul a fost încântat de energia transmisă de cei doi muzicieni aplaudând adesea în timpul melodiilor, dar mai ales la finalul concertului când au cerut bis, băieții conformându-se.
Turneul de promovare a celui mai recent album, care a debutat cu concertul din Castelul Károlyi, continuă vineri, 7 octombrie la Satu Mare, urmând mai apoi alte orașe din Transilvania precum Cluj-Napoca, Oradea sau Târgu Mureş.