Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, ieri, 5 octombrie 2016, în jurul orei 07.00, petrecut pe strada Ardealului din Satu Mare. Cu această ocazie, au constatat că unul dintre conducătorii auto implicați în eveniment, un bărbat de 30 de ani din Satu Mare, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

actiune-politie

La ora 10.55, pe bulevardul Vasile Lucaciu din Satu Mare a fost identificat la volanul unui autoturism un conducător auto de 34 de ani din Satu Mare, care avea dreptul de a conduce vehicule suspendat încă din 08.01.2015. Si în acest caz a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii Secției Rurale Valea Vinului, aflați în serviciul de patrulare pe raza de competență, au oprit pentru control în localitatea Hrip, un autoturism. La volan a fost identificat un tânăr de 23 de ani din Botoșani, cu rezidența în Satu Mare, despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Conducătorul auto în cauză este cercetat penal în prezent, pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.