Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează cursuri de teatru pentru liceeni, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei. Înscrierile se pot face până în data de 17 noiembrie, se mai arată în comunicatul de presă al Centrului Cultural Carei. Cursurile sunt gratuite.

afis-cursuri-2016-sept

Îţi place actoria? Crezi că eşti talentat ? Vrei să cunoşti oameni noi, să te distrezi alături de ei şi să-ţi testezi limitele ? Vino în trupa de teatru a Centrului Cultural Carei.

Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează cursuri de teatru pentru liceeni. Toţi cei care doresc să afle mai multe despre fascinanta lume a teatrului, să-şi îmbunătățească limbajul verbal şi non-verbal, să-şi dezvolte capacitatea de concentrare şi spiritul de observaţie, să scape de inhibiţii, să se relaxeze şi să se distreze, sunt invitaţi să se înscrie până în 17 octombrie 2016 la telefon 0743.048.240 sau la e-mail: curs_teatru_carei@yahoo.com.

În cadrul întâlnirilor, participanţii vor studia mai multe module: expresivitate corporală, dicţie, improvizaţie, vorbire scenică, tehnici de respirație, tehnici de relaxare, pantomimă şi jocuri experimentale.

Finalitatea cursului reprezintă realizarea unui spectacol de teatru.

Cursurile sunt gratuite.