În dimineața zilei de 28.09.2016, ora 03:05, pe DN 1F în localitatea Săcășeni, un bărbat de 33 ani, din localitatea Borumlaca, județul Bihor, conducând un autoturism proprietate privată, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 42 ani, din Carei, informează IPJ Satu Mare.

ambulanta-accident

Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului autoturismului care circula regulamentar și a unui pasager de 29 de ani, cetățean italian, pasager în același autoturism. Un alt pasager din autoturismul care a provocat incidentul, un bărbat de 45 de ani din localitatea Bic, județul Sălaj, a suferit și el leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit faptul că cel de la volanul autoturismului vinovat de producerea accidentului, consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, rezultatul testării indicând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cercetările continuă în acest caz.