Szelenyi Gabriella Events, în colaborare cu Miss Tv România, prezintă ”Mister Transilvania 2016”, primul concurs de frumusețe destinat bărbaților din Transilvania. Vineri, în data de 30 septembrie, de la ora 18.00, careienii sunt așteptați la Castelul Karolyi la un eveniment cu totul deosebit. În urma preselecțiilor desfășurate în luna august, 14 tineri au ajuns în finala competiției. Ei se vor întrece pentru titlul de Mister Transilvania 2016 și vor avea parte de mai multe provocări în cadrul probelor pregătite de organizatori, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei.

afis-mister-transilvania

Juriul este format din persoane avizate din lumea modei. Este vorba despre: Ariana Silaghi, Marcela Papici, Laura Bota, Zita Pop, Ioana Călin, Denisa Hudac și Zsolt Popa.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate colecțiile unor branduri și designeri cunoscuți din Transilvania, precum Ioana Călin, Nicoleta Obis, Spencer by Ciprian Crăciun, Nina Lenjerie și Inedit. Modelele vor fi aranjate de către hair stylistul Arabela Sulyok, iar de machiajele lor se vor ocupa Vladiana Crișan și Larisa Bukva. De asemenea, vor avea loc și momente muzicale oferite de către Romina Sîrbe și Cristian Totpati și se vor acorda și premii surpriză, toate acestea fiind marca înregistrată MissTv România.
Prezentatorii evenimentului sunt Silvia Cseh și Raul Popa.