Careianca Ioana Guruță s-a înscris în concursul Glamour Street Fashion Show cu o ținută de toamnă. Pentru a câştiga acest concurs, Ioana are nevoie de susţinerea tuturor careienilor. „Hello prieteni. Fac parte din competiția #glam la Glamour Street Fashion Show cu o ținută potrivită pentru această toamnă în care eu mă simt excelent. Dacă vă place și vreți să mă susțineți CLICK și VOTE (să curgă cu notele mari). Mulțumesc Sânziana Negru pentru că fac parte din echipa ta. Kisses!”, scrie Ioana Guruță pe pagina sa de Facebook.

ioana-guruta
Careienii pot să-i acorde Ioanei o notă și un vot la următorul link: http://www.glamour.ro/streetfashionshow/participante/guruta-ioana/
„Am ales să port o bluză de catifea neagră, de tip kimono, cu mâneci uşor exagerate şi cu accente florale monocromatice. Acestă piesă am ales să o îmbin cu o pereche de pantaloni-culottes, cu buzunare. De asemenea rujul şi pantofii de culoarea roşie, pentru a avea o pată de culoare şi pentru a-mi accentua mai mult feminitatea. Practic, m-am inspirat din trend-urile: atingeri de catifea, maneci exagerate şi accente masculine şi sper ca ţinuta mea să vă placă şi să vă inspire şi pe voi. Kisses ;)”, scrie Ioana Guruţă pe site-ul competiţiei.