Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a organizat sâmbătă, 11 septembrie a.c., a V-a ediţie a „Concursului de gătit la ceaun”, competiţie prin care au fost desemnaţi cei mai buni bucătari din cadrul pompierilor sătmăreni, informează ISU Satu Mare prin intermediul unui comunicat de presă.


În deschidere, copiii cadrelor s-au străduit să creeze cel mai frumos desen pe temă pompieristică, după care, au fost invitaţi să-şi arate chibzuinţa stingând cu apa din găleţele, grămăjoarele de hârtii aprinse pentru distracţia lor.
La concursul de gătit s-au înscris echipe formate din cei mai pricepuţi bucătari din fiecare subunitate şi de la reşedinţă, câştigătorii fiind premiaţi de Fundaţia „Turnul Pompierilor” şi de către sponsori.
Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, iar inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş”, colonelul Nicolae Dima, le-a înmânat diplomele şi premiile competitorilor, mulţumindu-le tuturor concurenţilor pentru participare şi adresându-le felicitări tuturor participanţilor pentru prestaţia avută. Nu în ultimul rând, pompierii sătmăreni doresc pe această cale să îşi transmită recunoştinţa şi mulţumirile sponsorilor care au contribuit la finanţarea acestei competiţii.