În data de 29.08.2016, la ora 03:37, printr-un apel telefonic la 112, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Giorocuta, comuna Supur, despre faptul că a fost victima unei tâlhării, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

arestat
În scurt timp polițiștii Secției Rurale Tășnad ajunși la fața locului, au stabilit că cele sesizate se confirmă, consatând faptul că patru persoane necunoscute ar fi intrat în locuința reclamantului, în care se mai afla fiica acestuia de 18 ani și, prin amenintări cu acte de violență, le-ar fi solicitat celor doi să le predea o anumită sumă de bani.
Sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, polițiștii Secției Rurale Tășnad, beneficiind în activitățile de investigare de sprijinul colegilor de la Secția Rurală Beltiug dar și de polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au reușit în cursul zilei de ieri identificarea și prinderea celor patru bănuiți de comiterea faptei, respectiv patru tineri de 18, 23, 24 și 25 de ani, toți din comuna Socond.
În sarcina acestora s-a stabilit că în noaptea de 29/30.08.2016, în jurul orei 03.30, ar fi pătruns în locuința părților vătămate, pe ușa de acces aflată deschisă, unde prin amenințare cu un box(rozetă) si a unui topor, le-ar fi cerut suma de 250 euro. Sub presiunea amenințării, bărbatul victimă s-a conformat și a înmânat agresorilor suma solicitată.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată cu cei patru tineri în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de luare a unor măsuri preventive.