Careianca Karin Dragoş participă în aceste zile la finala concursului NYX Face Awards, cel mai important concurs de de machiaj organizat la nivel internaţional. Competiţia, organizată de firma de cosmetice L’ Oreal, se defăşoară în Los Angeles, SUA. Karin Dragoş a pornit spre Los Angeles în data de 16 august 2016.

karin

Careianca Karin Dragoş este câştigătoarea concursuluide machiaj NYX Face Awards organizat în Ungaria. Deşi s-a clasat pe locul secund în urma voturilor primite, careianca a fost declarată câştigătoare de către juriul competiţiei.
Premiul primit de Karin Dragoş a constat în produse cosmetice în valoare de 200.000 de forinţi, respectiv participarea la finala internaţională a concursului de machiaj NYX Face Awards, care are loc în Los Angeles.
“Participarea mea la concursul de la Budapesta a pornit de la un email pe care l-am primit de la reprezentanţii firmei organizatoare, care au văzut pe youtube câteva dintre filmuleţele mele. Mi-am spus imediat că orice concurs de amploarea acestuia poate fi o nouă şansă pentru mine, aşa că am participat. Am trimis un filmuleţ la alegere liberă, cu condiţia să reflecte un make up creativ. Apoi, după ce a fost ales Top 12, am primit două teme. Una a fost Queen Of Flowers, cealaltă Optical Ilussion. Ulterior, din Top 6 a fost aleasă câştigătoarea concursului, iar când am aflat că eu sunt aceea am fost foarte fericită”, a declarat Karin Dragoş, în urmă cu două săptămâni, pentru Radio România Cluj.
Karin Dragoş a pornit spre Los Angeles în data de 16 august 2016. “Abia aştept” a scris în ziua respectivă tânăra careiancă pe pagina sa de Facebook.