Un tânăr din Culciu Mare, care a accidentat un biciclist şi a părăsit locul faptei, a fost identificat la scurt timp de poliţişti, informează IPJ Satu Mare. La data de 18.08.2016, ora 05.36, IPJ Satu Mare a fost sesizat printr-un apel la S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe DJ 193, în localitatea Corod, se află un biciclist căzut în afara părţii carosabile.

bicicleta-accident
La locul indicat s-a deplasat o echipă mixtă de cercetare, care, în urma investigațiilor efectuate, pe baza urmelor și a probelor prelevate de la fața locului, a stabilit că un conducător auto, de 28 ani, din Culciu Mare, conducând o autoutilitară, a accidentat grav un biciclist, după care a părăsit locul evenimentului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior de polițiști.
La testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Verificările au continuat pentru stabilirea identității victimei, astfel că la finalul acestora, victima, care între timp a fost transportată la spital, a fost identificată ca fiind un tânăr de 19 ani din Ambud.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a mecanismului producerii evenimentului, urmând ca după finalizare să se dispună măsuri legale.