Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al criminaliștilor, au reușit identificarea unui tânăr de 22 de ani din localitatea Necopoi, județul Satu Mare, în sarcina căruia s-a reținut comiterea unui furt de autoturism, reclamat la poliție în data de 8 august 2016, informează IPJ Satu Mare.

actiune-politie

În fapt, cel în cauză, în noaptea de 07/08.2016, ar fi pătruns într-un garaj de pe strada Vasile Goldiș din Satu Mare, de unde, profitând de faptul că proprietarul își lăsase cheile în contact, a sustras un autoturism, estimat la valoarea de 7.000 lei.

În urma demarării procedurilor specifice în astfel de situații, autoturismul furat a fost găsit de o patrulă a Secției Rurale Beltiug, pe raza localității Tătărești, iar probele prelevate de la fața locului, au condus la identificarea principalului bănuit în comiterea faptei.

Față de tânăr s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.