Poliţiştii au intervenit la sfârşit de săptămână la două conflicte violente. Unul s-a înregistrat în Odoreu, unde un bărbat i-a bătut cu o bâtă pe vecinul său şi pe fiica acesteia, iar al doilea a avut loc în Turulung, unde un tânăr l-a tăiat pe fratele său cu un briceag în zona gâtului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

ambulanta-accident
Vineri, 5 august 2016, la ora 19.05, polițiștii Secției Rurale Satu Mare au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict în comuna Odoreu.
La fața locului s-a constatat că pe fondul unor neînțelegeri între doi vecini, unul dintre aceștia, respectiv D.B., de 42 de ani, l-a lovit cu o bâtă din lemn pe vecinul său, de 46 de ani, dar și pe fiica acestuia, de 26 de ani, provocându-le leziuni ce au necesitat transportarea lor la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.
În cauză s-a înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Polițiștii Secției Rurale Satu Mare au intervenit în aceeași zi, în jurul orelor 18.00 pe pășunea comunală din Turulung, unde între doi frați, de 29, respectiv 32 de ani, ambii îngrijitori de vite ale sătenilor,pe fondul consumului de alcool și unor discuții spontane în contradictoriu, a izbucnit un conflict.
În timpul conflictului, unul dintre frați l-a agresat pe celălalt cu un briceag în zona gâtului, motiv pentru care a fost transporat la UPU Satu Mare pentru a primi îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de violență în familie.