Un careian a intrat cu maşina sub un TIR. Alte două pasagere au fost grav rănite

Sâmbătă, 30.07.2016, în jurul orelor 15.23, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier, produs pe DN 19, în localitatea Doba, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

ambulanta-accident
Din cercetările la fața locului, polițiștii au stablit faptul că N.V., de 47 ani, din Carei, conducând autoturismul din direcția Satu Mare – Carei, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autotractorul condus regulamentar din sens opus de G.G. de 67 ani, din localitatea Călinești-Oaș.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto N.V. și a celor două pasagere de 50 ani, respectiv de 21 ani, aflate în același autoturism.
Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Lasă un răspuns