În data de 27.07.2016, în jurul orelor 17.19, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că pe strada Înfrățirii din localitatea Tășnad a avut loc un eveniment rutier, informează IPJ Satu Mare.

tractor-cisterna

La faţa locului s-a deplasat o echipă, care a constatat faptul că, în timp ce numitul O.G., de 51 ani, din localitatea Santău, conducea tractorul care tracta o cisternă pe strada Înfrâțirii, în momentul virării pe strada Santăului, a explodat anvelopa cisternei din partea dreaptă, față. În urma exploziei, prin suflul creat, a fost proiectat pietriș de pe carosabil, care i-au creat leziuni în zona feței numitului P.S., de 20 ani, din Tăşnad, aflat pe marginea carosabilului în calitate de pieton.
Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigaţii de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.