În data de 28.07.2016, în jurul orelor 03.40, polițiștii din cadrul Poliției Negrești Oaș au fost sesizați, prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că pe strada Ion Creangă din oraș a avut loc un eveniment rutier soldat cu victimă, informează IPJ Satu Mare.

girofar
La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a stabilit faptul că numitul C. D., de 34 ani, din localitatea Vama, conducând autoturismul pe strada Ion Creangă din orașul Negrești Oaș, a derapat și, pierzând controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu o movilă de pământ de pe marginea carosabilului, răsturnându-se cu autoturismul.
C.D. a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Negrești Oaș, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.