Muncă în folosul liberalilor „gospodari”

După cum era de aşteptat, liberalii careieni au reacţionat la gestul reprezentanţilor portalurilor Opinie de Carei şi Anziksz de a curăţa buruienile din faţa sediului, din cauza cărora abia mai puteau intra la şedinţele de partid. Răspunsul a venit prin intermediul presei aservite liberalilor, mai precis prin intermediul portalului Buletin de Carei, deţinut de Daniela Ciuta, nimeni alta decât soţia preşedintelui PNL Carei, Ilie Ciută. În loc să mulţumească, soţia liderului liberal recurge la obişnuitele miştouri ieftine, cu care s-a consacrat în mass-media extrem de locală.

13820462_1070069789728695_857604511_n

În primul rând, gestul nu a fost un cadou pentru Ilie Ciuta de sărbătoarea Sfântului prooroc Ilie Tesviteanul. În al doilea rând, jurnaliştii nu au făcut nicio „reparaţie pentru neglijenţa administraţiei Kovacs”. În al treilea rând, reprezentanţii portalurilor Opinie de Carei şi Anziksz nu au făcut muncă în folosul comunităţii. În schimb, au făcut muncă în folosul liberalilor. Mai precis a puţinilor liberali care au mai rămas în preajma preşedintelui Ilie Ciuta şi a soţiei acestuia, celebra şi consacrata jurnalistă Daniela Ciuta, rezultând un fel de SRL de familie. Au făcut muncă în folosul liberalilor care visau să conducă oraşul, dar nu sunt în stare să smulgă buruienilor care le năpădesc sediul, blocându-le accesul. A liderilor liberali care se lăudau cu faptul că sunt cei mai competenţi şi cei mai gospodari. Felul în care buruienile le-a năpădit sediul spune totul despre spiritul gospodăresc al acestora. Cei doi jurnalişti au făcut muncă în folosul liberalilor care văd paiul din ochiul altora, dar nu văd niciodată bârna din ochiul lor. Dacă un partid care se laudă cu sute de membri nu a fost în stare să smulgă câteva buruieni, orice alte comentarii sunt de prisos. Careienii au apreciat iniţiativa jurnaliştilor, care s-au săturat ca imaginea Careiului să fie murdărită tot timpul de mizeria unor lideri liberali. Aceşti mari politicieni liberali nu au învăţat nimic din rezultatul ultimelor alegeri locale, când careienii au arătat că nu sunt adepţii atacurilor, miştourilor ieftine, ai scandalului de dragul scandalului şi ai circului gratuit. Poate că asemenea chestii prind în sudul României, dar niciodată în cochetul şi liniştitul Carei.
P.S. Reprezentanţii portalurilor Opinie de Carei şi Anziksz speră că liberalii nu aşteaptă ca tot ei să le spele şi geamurile pline de praf şi mizerie. De fapt, la cât sunt de gospodari, nu ar fi de mirare.


Lasă un răspuns