Tânărul şi talentatul careian Manuel Chivari îşi începe în forţă cariera muzicală. Manuel, care a reuşit să se claseze pe locul al cincilea în Marea Finală a emisiunii- concurs Românii au Talent, va începe o colaborare cu îndrăgita artistă Andra, cea care a apăsat Butonul de aur la preselecţii, trimiţându-l direct în semifinala concursului difuzat de postul de televiziune Pro TV.

manuel-chivari-romanii-au-talent

„În 26 august am să încep colaborarea cu Andra urmând să înregistrez la „Andra Records” şi nu numai… Pagina mea oficială va apărea cât de curând, urmând şi un canal de youtube cu cover-uri şi poate şi vlog”, a scris Manuel Chivari pe pagina personală de Facebook. În acceaşi postare, Manuel Chivari le-a mulţumit urmăritorilor săi, al căror număr a trecut de 10.000.
Din cauza faptului că a trebuit să se împartă între concurs şi şcoală, Manuel Chivari a picat la limită examenul de Bacalaureat. „Ştiu că în ultima vreme sunt inactiv şi imi pare rău de asta… Au intervenit nişte probleme pe plan profesional, mai exact bacalaureatul, care mi-a dat toate planurile peste cap pe vara asta. Am picat la milimetru, 7 sutimi îmi lipseau, iar contestaţia nu m-a ajutat. Nu îmi este ruşine să spun, sunt şi eu om şi nu cred că sunt primul şi nici ultimul care a păţit acest lucru, aşa că nu am niciun motiv să mă ascund. Mi-a fost foarte greu anul acesta din cauza faptului că a trebuit să mă împart între concurs şi scoală şi să lupt în acelaşi timp cu atacul de panică”, mai scrie Manuel pe pagina sa Facebook.