Pe durata verii, localul Matyas Csarda, situat pe strada Kolcsey Ferenc nr.3 din municipiu, vrea să-i ajute pe careieni cu prieteni numeroşi să-şi potolească mai uşor setea. La fiecare cinci beri comandate din acelaşi sortiment a şasea este gratis. Pentru asemenea grupuri de prieteni, pâinea cu untură care face berea să alunce mai bine este din partea casei. Localul Matyas Csarda invită careienii să profite de această ofertă specială pe durata caniculei. Berea rece poate fi savurată nu numai în local, ci şi în atmosfera răcoroasă a grădinii interioare.

hanul matyas

Matyas Csarda vine cu o nouă ofertă şi pentru meniul zilei. Clienţii care comandă meniul zilei vor primi un tichet special. După cinci meniuri comandate şi trecute pe respectivul tichet, al şaselea meniu al zilei este din partea casei.
Celor care nu vor meniul zilei sau bere la ofertă, Matyas Csarda le stă la dispoziţie cu o gamă largă de produse tradiţionale din bucătăria românească, ungurească, şvăbească.
Intraţi, încercaţi şi savuraţi bucatele şi băuturile oferite de localul Matyas Csarda, situat pe strada Kolcsey Ferenc nr.3 din municipiul Carei